.Promotie

Productpromotie

Optimaal uw aanwezigheid benutten

Als u uw onderneming onder de aandacht wilt brengen is het logisch dat u bijvoorbeeld een beurs bezoekt en daar een stand van uw bedrijf onder de aandacht brengt.

Bij HKMobile snappen we deze filosofie maar wij bieden graag de next step in bedrijfspromotie. Zo hoeft u niet te wachten tot uw beoogde doelgroep naar u toe komt maar gaat u naar de doelgroep toe. Fysiek, persoonlijk en met een heldere boodschap. Wij bieden maatwerkoplossingen op het gebied van het promoten van uw diensten en/of producten!

Wemo Beursstand

Jet-Net Tech Net

Unieke presentatie

Uw product onderscheidt zich natuurlijk door zijn kwaliteit. Om het onder de aandacht van potentiele afnemers te brengen beschikt HKmobile over een aantal creatieve ontwerpers en technici die het mogelijk maken uw product op evenement of tijdens een roadshow op een unieke wijze te presenteren. Voor de ontwerpen maken we gebruik van moderne innovatieve materialen maar ook van nieuwe technieken zoals Augmented Reality, Virtual Reality en interactieve applicaties. Doordat ontwerp en realisatie “in huis” plaatsvinden kan er snel en met optimale kwaliteit geproduceerd worden.

Neem contact op

HKmobile een combinatie van ervaring en creativiteit

Vanuit de bouw en exploitatie van roadshow trailers en bouw van interieur, de technische inrichting en de vormgeving is HKmobile een partner voor evenementen en beurzen geworden. Voor een aantal opdrachtgevers zorgt HKmobile voor de fysieke presentatie van hun product en/of diensten.

Onze ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte (mobiele ) promotie evenementen delen wij graag met nieuwe potentiële opdrachtgevers. Uw ideeën uitgewerkt in een concept en met de juiste zorg gerealiseerd door onze professionals.

Alles in een hand

De vormgeving, bouw, uitingen, logistiek, infrastructuur, communicatie met onderaannemers en catering wordt door HKmobile begeleid. Indien gewenst draagt HKmobile zorg voor technisch innovatieve oplossingen om uw presentatie te onderscheiden van uw concurrenten.

Uw roadshow of productpromotie de extra’s van HKmobile

Bij de keuze voor HKmobile voor de realisatie van een roadshow heeft u de beschikking over:

  • Perfect onderhouden trailers met moderne inrichting en infrastructuur
  • on-line reserverings- en planningsysteem
  • ervaren crew met internationale ervaring
  • conceptontwikkeling een realisatie van interieur en exterieur lokatiescouting
  • 24/7 ondersteuning
Offerte aanvragen