.Mobiele oplossingen

Waarom een mobiele trailer huren?

Flexibel en bereikbaar

Maatwerk is bij HKmobile echt maatwerk. De diversiteit van ons wagenpark biedt eindeloze mogelijkheden waar u misschien zelf nog niet bij heeft stilgestaan. Van mobiele kantoorruimtes tot een opleidingstrailer afgestemd op de wensen van de school en van een COVID teststraat tot een compleet ingerichte medische hulppost.

Bekijk hier een greep van onze maatwerkprojecten en de diverse manieren waarop wij onze trailers inzetten aan de bedrijfsbehoeften van onze klanten:

Diverse toepassingen

Onderwijs

HKmobile heeft diverse opdrachten vanuit het onderwijs gerealiseerd. De jeugd warm maken voor techniek, niet altijd even makkelijk maar wel toegankelijk met HKmobile. Onze trailers zijn gebruikt om op diverse manieren scholieren kennis te laten maken met de techniek van de toekomst. Compleet met bijvoorbeeld VR belevenissen en via simulatoren de eerste stappen te zetten in de technische wereld. Allemaal op maat gemaakt en beschikbaar door het hele land dankzij onze mobiele oplossingen.

Offerte aanvragen

Medische trailer

Onze trailers kunnen ook voor zorgprofessionals worden ingezet. Denk hierbij aan medische hulpposten bij sport evenementen of inzet als COVID-19 testlocatie. Hierbij kunnen wij de trailers dusdanig indelen dat zij geschikt zijn voor diverse toepassingen in verschillende sectoren in de zorg en natuurlijk zijn zij compleet mobiel inzetbaar!

Offerte aanvragen

Uw kantoor op iedere locatie

Diverse klanten maken gebruik van onze trailers zodat zijzelf of het team op iedere locatie kan werken. Met voldoende stroomaansluitingen, netwerkmogelijkheden en klimaatregulatie. Uiteraard aangekleed in de huisstijl van de betreffende klant. Zo is uw kantoor mobiel op iedere locatie, dicht bij uw projecten en herkenbaar in uw bedrijfskleuren.

Offerte aanvragen

Roadshow events

Bedrijfspromotie op maat, uw dienst of product onder de aandacht brengen op iedere locatie waar u maar wilt. Ideaal als u niet op de doelgroep wilt wachten, dan gaat u gewoon naar de doelgroep toe. Met onze mobiele oplossingen kunnen wij uw bedrijf op een unieke wijze onder de aandacht brengen.

Naast product promotie lenen onze trailers zich super om gelijktijdig als hospitality ruimte te worden ingezet, een passend ontvangst voor uw klanten op de door u gekozen locatie!

Offerte aanvragen