.Maatwerk Trailers

Als u uw onderneming onder de aandacht wilt brengen is het logisch dat u bijvoorbeeld een beurs bezoekt en daar een stand van uw bedrijf onder de aandacht brengt.

Bij HKMobile brengen we uw ideeën tot leven in de vorm van onze maatwerk trailers. Alles ingericht en afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en huisstijl om de uitstalling aan potentiële klanten te bieden die u voor ogen heeft!

Het zit in onze naam en dat is niet voor niks, wij zijn mobiel. Met de keuze voor een maatwerk trailer bent u niet gebonden aan één locatie. Zo hoeft u niet te wachten tot uw beoogde doelgroep naar u toe komt maar gaat u naar de doelgroep toe. Fysiek, persoonlijk en met een heldere boodschap.

Offerte aanvragen

De trailers

Meer informatie? Klik op een trailer of neem contact met ons op.

TRAILER

01.

TRAILER

02.

TRAILER

03.

TRAILER

04.

TRAILER

05.

Maatwerk promotie trailer

Wij bieden maatwerk voor ieder budget en type campagne. Onze trailers worden op maat naar wens ingericht en opgebouwd. Niet alleen voor het estetische effect maar ook technisch kunnen wij alle kanten op. Van Audio visuele installaties voor een degelijke presentaties tot een compleet ingeirchte hospilaity ruimte met alle faccetten die daarbij komen kijken. Hierbij pakken wij de buitenzijde van de trailer natuurlijk ook aan. Want met een mobiele promotie trailer moet u onderweg ook opvallen!

Mobiele werkruimtes

Onze trailers kunnen naast de maatwerk oplossingen voor promotie doeleinden ook gebruikt worden als tijdelijke kantoor ruimte. Uiteraard bieden we hier ook het complete pakket. Bij HKMobile huurt u geen noodoplossing maar een tijdelijke werkruimte waar men geconcentreerd kan werken. Hierbij hoort natuurlijk climate control, de juiste stroom voorzieningen, netwerkmogelijkheden, eigenlijk alles wat men gewend is van een vaste werklocatie. Een mobiele werkplek op locatie is bij HKMobile geen hinderlijke onderbreking maar een naadloze overgang waar mensen geen hinder van ondervinden, hier staan wij voor!

Bekijk hier het laatste nieuws & projecten

Service

Onze diensten vergen een hoop planning, onderhoud en natuurlijk aanvullende service. Wij bieden maatwerk en complete pakketten hierbij hoort natuurlijk ook de logistieke ondersteuning, het verplaatsen van onze trailers van A naar waar uw de trailer hebben wilt en aanvullende artikelen die u bijvoorbeeld tijdelijk nodig heeft of specifiek voor één event.

Hiervoor maken wij voor vaste klanten gebruik van een online klanten portaal. Daar kunt u inloggen en direct zien welke artikelen en diensten in uw gewenst tijdslot beschikbaar zijn en deze direct reserveren!