Thuisbasis Ophemert
HKmobile
HKmobile is gevestigd in Ophemert
HKmobile

Over HKmobile

Een passende mobiele oplossing op iedere plaats

HKmobile B.V. is gevestigd in Ophemert in het in het oog springende bedrijfspand op de Geer 1a. Het bedrijfspand is modern, wat goed past bij de innovatieve bedrijvigheid die hier dagelijks plaatsvindt.

Voor HKmobile is creativiteit en constante innovatie de sleutel tot succes. De wereld van de presentatie en promotie verandert, klanten van HKmobile weten dat ook. HKmobile gelooft in een actieve houding ten opzichte van modernisering van de diensten voor haar klanten, daarmee onderscheiden we ons vaak van de rest van de markt.

Het leveren van een 5 sterren service is teamwerk, het volledige personeel van HKmobile weet dat en staat daarom altijd klaar om elkaar op te vangen waar nodig.

Kwaliteit leveren is teamwerk, iedereen bij HKmobile werkt mee aan innovatie, creativiteit en steeds betere oplossingen voor haar klanten.

Iedereen bij HKmobile voelt zich ook trots als het lukt om een goede relatie op te bouwen met klanten. Een ongedwongen sfeer waarin gepraat kan worden over mogelijkheden zonder veel poespas. 

Samen met de klant werken wij aan een mooi resultaat, klanten profiteren daarbij van een ingewerkt en super gemotiveerd team met jaren ervaring.