HKmobile verzorgt beroepenwedstrijden
Beroepenwedstrijden
Skills Masters 2013
Beroepenwedstrijden
Prijsuitreiking Skills Masters Finale 2013
Beroepenwedstrijden

Skills Masters

Finale 2013

Jaarlijks worden in Rotterdam AHOY de SkilsMasters wedstrijden gehouden. Een wedstrijd georganiseerd door Skills Netherlands.

Gedurende drie dagen strijden deelnemers in meerdere beroepen om de titel kampioen van Nederland. Het evenement wordt door enkele tienduizenden bezoekers bezocht.

Voor OTIB bouwt HKmobile voor de wedstrijden de verschillende wedstrijdvelden voor de technische installatie branche in een aantrekkelijke context. Dit keer is er gekozen voor het thema “Installation Park. Een virtueel dierenpark waarin de verschillende beroepen in context worden zichtbaar gemaakt.

Tijdens de wedstrijden worden de bezoekers door het promotieteam van HKmobile rondgeleid en krijgen zij inhoudelijke informatie over de wedstrijden en de mogelijkheden binnen de technische installatietechniek.

Rond de wedstrijden verzorgt HKmobile verschillende doeactiviteiten waarbij de bezoekers technieken en producten van de technische installatiebranche kunnen beleven.

Als Eye Catcher is het Technobiel centraal geplaatst, deze doet dienst als ontvangstruimte en mobiel Nemo voor de bezoekers.

HKmobile draagt in project zorg voor het ontwerp van de wedstrijden en stand, de opbouw van de wedstrijdvelden, de verzorging van materiaal, gereedschappen en eventuele voormontage.
Het project wordt turn key door HKmobile verzorgd.

Wilt u meer weten over het organiseren van beroepenwedstrijden, neem dan contact met ons op.